onsdag 11 juli 2012

Dubbelpuh!

Det brinner i knutarna och det har det gjort i flera dagar.. Det är mer än man tror med att sälja en kåk.. Mäklarna var här här om dagen.. igår köpte vi möbler till nya huset och i morgon kommer fotografen. På fredag läggs huset ut på hemnet.se och sen är det i full rullning.. Idag har vi städat, eller, mest tagit bort saker.. Fick en lista från fotografen på vad som ska göras innan och vad man ska tänka på..
Inklämt mitt i allt så håller jag på att måla en gammal kökssoffa och våra köksstolar.. Bara för att de ska passa in när vi flyttar.. Jag ska äntligen få ha en kökssoffa! Att måla är terapi.. Små saker..

i morgon är det precis två veckor kvar tills vi får nyckeln till nya huset. Det känns så skönt att bara kunna flytta in.. Det blir en del projekt ute i trädgården som drar igång samma dag som vi får tillträde, men invändigt och utvändigt på själva huset behöver vi inte göra någonting.. Lite skillnad mot detta hus. Här rustade vi upp 6 rum de två första veckorna.. Bara för att kunna bo här..

Nej men nu är det dags att krypa ner i sängen..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar