lördag 2 augusti 2014

Bankörning i Söderhamn

Idag lämnade vi Erling hos mina föräldrar halv sju på morgonen, hoppade in i Lotusen och for till Söderhamn. Barnvakt en heldag för första gången och då passar vi på att roa oss på en bilbana. Såå värt, Såå roligt!

En annan rolig sak var att vi äntligen hittat felet på bilen. Kamaxelgivaren har pajat och varje gång vi skulle ha igång bilen fick vi skruva bort den och kyla den i vatten för att sen torka av och montera den igen. Det braiga är att vi kunde åka och att vi nu vet vad som är fel. Det dåliga är ju att den fortfarande är trasig. bra dock att jag kan beställa en ny på måndag.. bra är också att den inte är så dyr.. Det kunde ha varit betydligt värre. ;)

Så, skitkul dag! Jätteroligt att komma hem till Erling och höra att han har haft en väldigt bra dag med sin mormor och morfar och farit fram så som han brukar. Det är aningen många myror i de små brallorna kan man säga..

Åtta dagar sen han tog sina första steg och han tränar på. Vingligt är det men stegen blir fler och fler och han går längre och längre och det är så vansinnigt roligt att följa hans utveckling och se glädjen i hans ögon när han spatserar (vinglar fram på stappliga ben)

Min fina fina vän Sofi Lindberg har äntligen fött sin dotter, jag har gått och tänkt så mycket på henne och blivande lilla familjen och är såå glad för deras skull. Tänk vilken fantastiskt tid de har framför sig! Längtar så tills vi får se det lilla underverket!

Vi säger så och avslutar med lite bilder tycker jag.. Sitter och skriver vid ny dator så har bara några bilder från idag men det är väl gott nog!? :)




Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar