söndag 27 maj 2012

Corvettehelg

Vilken fantastisk helg vi fick, underbara sommarvärme!
I går klev jag upp tidigt. Redan 07.00 stod jag ute och skruvade ihop Corvetten. Skruva och tvätta och sen åkte vi till Valbo för att möta upp Corvetteklubben. 24 corvetter var vi som åkte på led till Gammelstilla. Där fick vi en rundvisning i Wiskeytillverkningen och sen åt vi mat.
Därefter bar det av in till Sandviken för att se på bilutställningen. Antingen var den slut när vi kom eller så var det vara obra.
Hem och fixade lite och sen åkte vi varsina bilar in till Sandviken igen för årets bästa Cruising. Ghosttown cruisers kan det där med att arrangera cruisingar!
Det blev en jättefin kväll med massor av fina bilar! Corvetten blev lite ledsen efter flera timmars krypfartsåkande. Novans säkringshållare smälte ihop och luktade apa. Förutom de små sakerna fungerade allting toppen! Kul!

Idag har vi rensat ut i källaren. Vi slänger grejor om utifall vi köper nytt hus och ska flytta, lika bra att rensa bort att skräp i tid. Och om det inte blir någon flytt har vi iallafall en ren källarvåning:)
Har varit till Bernö och köpt blommor till farstukvisten, tränat och donat omkring mest hela dagen. En riktigt skön söndag!

Här kommer lite bilder från igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar