söndag 24 juni 2012

Midsommar 2012

Midsommarhelgen blev precis vad man vill att midsommar ska vara. God mat, trevligt sällskap, fint väder, skogspromenader, sena kvällar, morgonsol och långa promenader.
På själva midsommarafton började jag dagen tillsammans med pappa på en fototur i skogen med den traditionsenliga måltiden korv med bröd. Senare åkte jag och Alex hem till hans farbror med familj. Åt kalasgott grillat, spelade krocket och hade det riktigt trevligt!
På midsommardagen blåste jag och brorsonen såpbubblor och sparkade fotboll. Jag hann med en promenad runt bro med mamma. En fototur till på kvällen och sen avslutade jag dagen med fest och trevligt sällskap medans Alex for till Älvkarleby och fiskade. Jag lät mig övertalas att följa med till parken i gästrike-Hammarby vilket visade sig bli en rolig men väldigt sen kväll. Denna grannby ligger ungefär en sisådär 6-7 km bort och vi fick skjuts dit. Men när vi senare skulle hem tog vi till fotsulorna och gick. Det tog 1timme och tjugo minuter och jag ramlade ner i sängen 04,25 i morse. :)

När jag vaknade senare idag hade jag en känsla av att vara idiotbakfull, vilket jag inte alls var, jag var bara helt vanligt trött efter promenad och få timmars sömn. Har spenderat dagen i Valbo och IKEA där jag och Alex tittat på möbler till nya huset. Känns väldigt bra att vi är överens om det mesta:) har bestämt oss för ett matbord och kanske eventuellt en soffgrupp. Köpte en kommod till badrummet som förhoppningsvis blir färdigt denna vecka. Nytt porslin och en drös bra att ja saker.
Var även in i köpcentret och köpte mig ett par nya skor.
Nu kryper jag i säng och laddar inför kommande arbetsvecka, den sista innan min fyra veckor långa semester drar igång.

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar