tisdag 7 maj 2013

Rosa tånaglar

Herrejösses vilken fantastisk dag vi fick idag! Försöker verkligen suga i mig av all energi som kommer med vårvärmen och solskenet och alla knoppande träd och starka livskraftiga blommor som bara vill upp ur marken. Våren är underbar!

Idag när jag kom hem från jobbet stod jag i en timme i en fårhage och beundrade alla får och lamm och den superduktiga vallningshunden Mick. Det är imponerande att se en vallhund in action. Åkte hem och bytte byxorna mot kjol och spenderade tid ute på gräsmattan med alla djuren. Tånaglarna är målade och sommarkläderna framplockade, dock mycket kläder jag redan nu kan stoppa tillbaka igen, min mage är rund. :)

Var just ut till hönshuset och tittade till kycklingarna, de fick flytta ut idag. Hönorna verkar trivas där ute också. :)

Ännu en kortvecka blir det, denna vecka jobbar jag bara fram till onsdag och sen ska jag vara ledig både torsdag och fredag. Hoppas på bra väder, har planer på att plantera om alla jordgubbsplantor i jordgubbslandet, de behöver mer näringsrik jord och lite koskit. Det är terapi för mig att greja i trädgården. Har lite planer för vad jag vill göra i sommar med, men har insett att jag inte kan köra på i samma tempo som jag är van vid. Kroppen säger ifrån och foglossning är ingenting jag tänker kriga emot. Det är bara att snällt lyssna på vad kroppen försöker säga. Jag är glad så länge jag kan träna på med mina 5-6 pass i veckan. Denna vecka blir det inte lika mycket träning, jag tänker vila tre dagar i rad nu. Jag tror jag behöver det..

Har återigen gett mig tusan på att jag ska kunna visa live-sändning från webbkameran i hönshuset på bloggen men jag får det inte att fungera. jag blir så frustrerad. Går och poppar en skål popcorn och låter datorn vara kvällens projekt.

Vecka 24, magen växer. 
Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar