torsdag 4 juli 2013

MVC



Det är torsdag, åtminstone i några minuter till. Det är min första vecka på ledigheten och den kunde inte ha kommit mer passande, kroppen är så trött! Skrev i början på förra veckan att jag skulle dra ner på träningen ytterligare, det sket sig så att säga. Det vart fem pass förra vecka också. Men som sagt, denna vecka verkar bli en tröttvecka. 

Idag var jag till mvc, fick åka till mottagningen i Sandviken då  barnmorskan i Storvik gått på semester. Den tillfälliga barnmorskan gjorde mig både lite ledsen och nervös. Ledsen just för att jag blev nervös kan jag tro. Är ju som lite känslig sådär.. Hon mätte magen och sa att bebisen var på gränsen till för stor,,,, för stor bebis.... Sen babblade hon om att man inte ska dricka läsk. Jag vet inte ja, nog för att vågen visade på 90kg men det kan ju vara vettigt att lyfta blicken och se på den man pratar med, jag har gått upp tio kilo totalt, åtta sen jag skev in mig.. Känns väl inte som att jag häller i mig läsk direkt.. Aja, hur som, jag blev ändå nervös att något är knas, hon pratade om att ja skulle ta nå glykosprover.. Som gravid vill man bara höra att allt är fullt normalt och att det ser bra ut. 

Kom på nu vid elva att jag hade plockat fram köttfärs ur frysen för att göra köttfärslimpa, jag hade glömt det, fick kila ut i hönshuset och hämta lite ägg så nu är limporna i ugnen.. Kvart i tolv... Tur man är ledig. 

Kvällen har jag spenderad i syrummet, har lånat mammas overlockmaskin så nu passar jag på att sy i trikåtyg. Gör mössor och dregglisar.. 




Håller på att göra i ordning spjälsängen, har sytt spjälskydd och håller nu på med lite örngott.. Kul pyssel.. :)

Syr lite till i väntan på att limporna blir klara.. 

Återkommer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar