lördag 28 juni 2014

Erling 10 månader

Idag blir vår älskade lilla son tio månader gammal! Tiden går verkligen fort men jag lovar, jag njuter så mycket jag bara kan av min älskade lilla krabat. Det blir bara roligare och roligare för varje vecka som går. Om två månader börjar han på dagis, han har fått plats på dagiset som ligger precis där vi bor och vi börjar inskolningen dagen innan hans ettårsdag. Känns fortfarande jobbigt. Att lämna iväg honom. Jag som saknar ungen efter en timme.... 

Han gör en massa framsteg, för tre dagar sen tog han första stegen med lära-gå-vagnen, dagen efter knallade han omkring på vår knöliga gräsmatta och nu kan han styra vagnen lite som han vill. Han skiner upp när han ser den, tar tag och knallar iväg, nästan springer, och pladdrar så mycket han kan' inga ord än, bara joller. Han är underbar! 

Ungen älskar mat och det syns, en liten knubbis är han, det har han alltid varit, från dagen han föddes.. Det är ganska bra, ett orosmoment mindre, jag behöver inte vara nojig över om han får i sig tillräckligt med näring, han får i sig ett överflöd.. 

Besiktigade Lotusen igår, den gick igenom helt fläckfritt. Som ny sa besiktningsgubben. :)

Nästa vecka tänkte jag ta med både honom och Alexander till Parkbadet i Sandviken och plaska lite, har köpt supersöta badbyxor till Erling och jag tror han kommer att älska det.. Jag själv försöker övertala mig själv om att jag inte ska skämmas i bikini... Det finns inget vass att gömma sig i på Badhuset. ;) 

Erling är verkligen världens bästa lilla människa och mitt hjärta bubblar över av kärlek till honom! 

Idag har jag varit i Ockelbo och tittat på SM-kval i Strongman, Ockelbo Showlifting gick av stapeln för tionde året i rad. En gång för längesen var jag med och tävlade också. det räckte med en gång, strongman är inget för mig, inte i dagsläget iallafall. 
Har haft total träningsfri dag idag, det var verkligen välbehövligt då jag tränat mycket på sistone. Har kört med bästa Tommy Mortimer de senaste passen och jäklar vad roligt det är! Bästa träningskompisen ever, jag har utvecklats massor sen vi började träna ihop för nästan två år sen. Som jag skrev hör om dagen, dåliga pass med bristande motivation blir mer sällsynt när man har någon att träna med. Tack för det Tommy! 

Åtta dagar kvar till SM nu och i morgon börjar uppladdningen på allvar. Jag tränar på med ganska tunga pass nästan hela vägen fram få jag kommit fram till att det är vad som funkar för mig, börjar bli skapligt rutinerad nu känner jag och det är skönt att känna sin kropp bra. Jag vet vad som funkar och inte... Kroppsvikten går stadigt neråt och jag är faktiskt inte orolig för den saken längre, tyvärr är min invägning lagd så sent som 11.00 på förmiddagen, jag vill därför tappa lite mer vikt så jag kan äta något innan invägningen. Jag blir arg utan mat.... 

Nu ska jag gå och stänga in hönsen och sen är det läggdags. Morgondagen är än så länge oplanerad, förutom ett ryggpass på gymmet och morgoncardio när jag kliver upp då... 

Återkommer,,,  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar