söndag 27 september 2009

Det nya undret..

Det blev inte alls som det var tänkt det där med maskin..

Åkte ner till Mediamarkt, hade tittat på en maskin, en Wirlpool som verkade jättebra.. men när vi väl stog där så visade det sig att den var rapplig, jag gillar inte rappliga grejer..

Såå, åkte upp på Elgiganten, kollade på en Elektrohelios i samma prisklass, kändes mycket bättre.. men, den hade de inte på lager.. så typiskt. Men, jag gav mig inte, frågade efter en likvärdig maskin i samma pris.. Så, det slutade med att vi fick med oss en riktigt bra maskin till ett riktigt bra pris.. 6kg tvätt är inte dåligt.. en massa såna där bra funktioner.. helt enkelt kanon!

Sen åkte vi då hem, bar ner åbäket i källaren och kopplade in och körde en maskin tvätt. kanon!

Sen åkte jag, mor och far till Sandviken för att kolla in mässan, riktigt bra var det! mycket tjaffs å, men det var helt klart värt att gå.. Både jag och mamma fastnade vid orkideerna, de hade enormt med fina orkideer där i en monter, såå, både jag och mamma köpte på oss, både krukor och blommor.. kulkul..

Jaa, sen då.. dagen slutade ju inte här.. hem, ner och åt älg hos mor och far, hem igen, vilade lite och bytte om för att sen åka ner till garaget för dagen träningspass, bänkpress givetvis..

Trodde ärligt talat inte att det skulle gå så bra idag, var trött och tömd på energi.. MEN, man ska inte ge upp bara sådär.. efter uppvärmningen släppte det, jag var stark idag... lika stark som i onsdags. Samma vikt igen men ett ännu bättre lyft en senaste, kanonnöjd!

Ja, det var den dagen.. snart är det måndag igen.. känns inte alls så roligt.. helgerna går på tok för fort!

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar