lördag 20 februari 2010

Bygga hemsida

Det är vad jag pysslat med hela eftermiddagen.. nästan... Har gjort om företagets hemsida.. Grunden är klar och nu är det bara att fylla på med material.. Jag är rätt nöjd faktiskt, är ju ingen hemsidebyggare direkt..

Stolparna är nu grundmålade, färgen skulle torka i 8 timmar innan den var övermålningsbar. Eftersom jag blev klart vid ett tiden idag så får jag ta och vänta till i morgon innan jag målar första svängen täckfärg.. Kommer att bli toppenbra det där.. Känns som en seger att äntligen få börja måla. Jag har lagt ner väääldigt många timmar på förarbete..

Nu ska jag göra något som jag inte gjort på många år, jag ska ner till garaget och testa böja med böjdräkten.. Bara för att testa, känna hur det känns.. Inga planer på att tävla, jag vill bara prova.. ;)

Jag skulle egentligen ha tränat med pappa idag efter att han kom hem från en av hans kompisar, det skulle bli sent sa han.. Pappa ringde för en timme sen och sa att han inte skulle hinna, han hade precis åkt ut från Stockholm och det gick i 60km/h. ???? Reine bor INTE i Stockholm, pappa hade fått ett infall och åkt ner för att köpa en bil.. Och en bil vart det..

Smart av mig att tvätta min vinterjacka nu, det är som lite kallt ute.. och jackan är dyngsur nu.. Tur man har flera..

Nej men, dags att bege sig ner till garaget..

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar