onsdag 24 februari 2010

Riktigt bra!

Nej, jag blev inte sjuk igen.. Strax efter lunch igår kände jag mig bra och sen slutade jag känna... Hade som bestämt att jag var frisk då, så det är ju lika bra att inte känna efter då.. ;)

Åkte iallafall och tränade efter jobbet och det gick riktigt bra.. Är såå skönt med bröstpassen.. Vidrigt härlig träningsvärk dagen efter.. :)

Idag blir det marklyft.. i morgon vilodag och på fredag blir det nog träning i Gävle igen..

Himlen är helt blå idag igen, nu skulle man varit ledig, bara njutit av solstrålarna.. vilken energikick.. Men nej, jag sitter kvar här på jobbet, i källarn under bowlinghallen med halvt fördragna fönster.. fint.. Ledigheten är ändå nära. Den 29 mars och en vecka frammåt har jag tagit semester, min första riktiga (och längsta) semester sen jag började på Dahl..

Jag har svårt att somna på kvällarna.. Jag ligger bara och funderar på hur det kommer att kännas att flyga skärm.. Och när jag ska kunna ta licens.. Så fort det bara går helst.. Det är snudd på att jag kan tänka mig att sälja bilen för att köpa skärm.. Men sen har jag ju sagt att jag aldrig kommer att sälja den där bilen.. Seaten är min vän.. Man skulle ha vunnit på lotto... Men då lär jag börja spela först.... mmm... Tänk vad skönt att få vinna en miljon.. Det borde alla få göra.. Betala av alla lån, renovera badrummen och köpa skärm..

Nej, bilen blir kvar och någon miljon lär jag inte ska vinna, men skärm ska jag ha så det är bara att jobba på och spara pengar..

Såå, åter till arbetet..

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar