söndag 21 februari 2010

Jag ligger två veckor före!

Glädjen rusar i min kropp!! Jag kom nyss hem från ett ritkigt kanonpass!! Bänkträning i garaget som alltid på söndagar, men denna vecka blev det inte som det har varit på många månader.. Gick så grymt bra idag! Ett klockrent lyft, jag blir så glad! Självförtroendet får ett knuff. Flera såna pass vill jag ha! Nu när jag gjort det en gång vet jag med säkerthet att jag kan göra det igen och igen och igen! Underbart känsla!

Annars idag då, jag har pulat med hemsidan igen, gjort om, fyllt på, tagit bort.. Det är lite pyssel det där, speciellt när jag inte vet hur man gör, men nu vet jag iallafall hur våran hemsida är uppbyggd och hur den fungerar, så alla ändrigar som ska göras i framtiden blir förhoppningsvis lätta att göra.. Jag är nöjd..

Sen på eftermiddagen var vi hem till Alex kusin Niklas som fyller 20 år i morgon, gratttis! Gott fika och väldigt trevligt sällskap.

Skulle ha målat stoplarna idag men jag vågade inte kladda med färg efter att ha varit i samma hus som hundar och grejer.. Blir som känslig då.. Målningen får vänta till en annan dag, det är ju inte alls bråttom..

Någonting som det faktiskt är bråttom med är vår ytterdörr.. Den har varit skitjobbig hela vintern då det är svårt att stänga den. Vi har behövt smälla igen den rätt hårt varje gång vilket nu har resulterat i ett trasigt dörrhandtag, eller trycke som det heter egentligen... Den har gått av.. Det är ju en jäkla tur att jag säljer såna på mitt jobb, får fixa ett nytt i morgon.. Kul att stå och laga dörren i -20 grader.. fint..

Nej men, nu blir det film..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar