torsdag 4 augusti 2011

Ensammen

Nej men fy vad jag blev trött på eftermiddagen idag, jag skippade träningen pga det, att jag var trött.. Det känns som en dålig ursäkt att inte träna för, men just så blev det.
Igår for jag ner till gymmet i vanlig ordning för att köra knäböj, efter femte setet var det som att hela jag blev alldeles tom, tömd på allt vad energi heter, yr i knoppen satt jag där på golvet under stången och funderade varför det blev sådär.. Jag körde alltså fem set knäböj igår innan jag gav upp och åkte hem och sov.. Ändå har jag en rejäl träningsvärk idag. Ibland känns det som att jag bara tittar på en vikt för att få träningsvärk. Jag gillar ju känslan, men den känns inte förtjänad idag.

Hur som, ingen träning idag och efter ett samtal med en tjej från Enviken nyss har jag räknat ut att jag inte heller kan träna i morgon, i morgon hinner jag inte..
Efter att det där sabla äckelrovdjuret härjade i hönsgården här om dagen har vi bara en stackars ensam vaktel kvar, en tupp, han är där ute och ropar efter sina kompisar, han sover instängd i hönshuset med de andra kycklingarna nu mera. Iallafall, jag hittade en tjej som sålde kinesiska vaktlar på blocket, en enda träff på "angränsande län" i morgon åker jag och hämtar en tjej till den stackars vakteln.

Uhuu, jag vill till gymmet, efter en stund i ryggläge efter arbetsdagen blir jag ju pigg igen, men istället för att åka tillbaka till Sandviken och träna gick jag ner i källaren och körde ett pass med min Redcord, mina kära träningsrep. Jag riktigt känner hur varje muskel får jobba, det är grymt som komplement!

En arbetsdag kvar till semester, en hel vecka, det ska bli skönt!

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar