fredag 26 augusti 2011

Svampar

Men oj vilken trevlig fredag, inget speciellt, den har bara varit trevlig..
Började dagen som vanligt men den tiden då jag normalt åker och jobbar gick jag istället ut i trädgården och kröp runt för att fota svampar.. Strax före åtta mötte jag upp en kollega från Gävle och vi for till Borlänge på möte..
Väl hemma igen satt jag ute i trädgården medan hönsen for omkring och sprätte i gräsmattan, såg en Gröngöling och ännu mera svampar, hittade gula kantareller bredvid vedboden..
Städa systers bil, in och rev tapeter, åkte och hälsade på farmor och farfar och sen hem och fortsatte med tapetrivningen.. Nu när jag har rivit av en del har jag ångrat mig vad gäller tapeterna som ska upp.. Det var bara tre år sen jag tapetserade i köket, nu har ju de tapeterna blivit helt förstörda av fett, kaffe och en trasig te-kopp.. Det kommer ju att bli samma sak igen om jag sätter upp nya tapeter.. Nu tror jag att jag har bestämt mig för att inte tapetsera utan att i stället riva ner allt så det blir rena väggar och sen måla.. Färg kan man torka bort klet från.. En målad vägg håller längre.. Jag ska sova på saken..

Aaajajaja.. Jag är trött.. Lite bilder från idag..




Gröngöling

Svampinvasion i gräsmattan 


Dimmigt på väg hem från Jäderfors


Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar