måndag 9 februari 2009

omtänksamt

För en stund sen ringde våran granne på dörren och frågade om vi ville ha bort lite snö från gården, fantastiskt snällt! Han ju en traktor som han har hemma ibland, väldigt snällt att tänka på oss då tycker jag.. :)

Fast det är väl så, alla män tycker väl om stora saker, att skotta snö med en onödigt stor traktor vill väl alla.. haha.. :)

Måste få bort släpvagnen från uppfarten också, den är för stor.. eller, faktum är att uppfarten är för liten.. vill ha lite större, men det blir väl så när vi bygger ut garaget.. :)

Annars då, ligger i soffan och här har jag legat halva dagen, blir bara sjukare, typiskt! Så där väldigt snyggt gjort i början på nya jobbet.. menmen, det blir väl lätt så när var och varannan rörmokare gick och snorade där inne förra veckan.. förkylda rörmokare, eller förlåt.. VVS-montörer heter det ju nu för tiden, på jobbet, dåligt med sömn, nya vanor och hård träning.. kan lätt blir så här då.. Men hade jag inte tränat i helgen hade väl denna förkylning legat och väntat i kroppen i flera veckor.. då får det helre bryta ut och bli bra igen.. :)

Såååå.. åter till Tv-apparaten..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar