onsdag 2 december 2009

I mitten..

Onsdag, mitt i veckan.. Resten måste gå fort! Jag behöver det!

Det känns lite som att jag fortfarande inte vaknat sen helgen.. Adrenalin är jobbigt..

Gårdagen var också jobbig, jag fick ett nervsammanbrott på ICA.. Jag giller verkligen inte att handla mat efter jobbet, för när jag har varit här hela dagen vill jag bara hem, så fort det bara går.. Men, igår vart jag tvungen att handla, tog en korg och tänkte skynda mig igenom elendet.. Det slutade med att jag fick leta ihjäl mig efter ströbröd.. Helt sinnessjukt, det fanns ingenstans, och inte en personal att fråga om man inte var sugen på att stå i kassakön i en kvart först... Jag köpte mitt ströbröd på Konsum i byn, jag gillar Konsum.. Eller, Coop Nära som det heter numera..

Sen for jag hem och var trött en stund innan det var dags att bege sig till grannbyn, Alec hade fyllt hela bilen full med skräp.. Återvinningen har bara öppet en dag i veckan.. Och den dagen var igår.. Och ja.. Det blir ju en del skräp när man donar hemma..

Min plan var att träna igår, men jag hann inte.. jag orkade inte.. Nu är jag galet träningssugen.. Jag står inte ut, jag klättrar på väggen! Jag läääängtar till vikterna..

Istället så stod jag vid spisen halva kvällen.. Jag provade göra en köttfärslimpa med fetaost..  med kokt potatis och kokta morötter och brunsås.. Egengjord sås.. Jag vart stolt, det vart det godaste jag lagat (Okej, Pitepalten min är väldigt god, den kan man inte misslyckas med), Det är inte så svårt att överträffa det, jag är galet värdelös på att laga mat, kanske för att jag inte tycker om det.. Det tar för mycket tid, jag har inte tid!

Tänk att det finns folk med heltidsjobb och familj och ändå har de tid att baka.. Baka och laga mat.. Jag förstår inte.. (Kanske är det därför de säger att de inte har tid att träna.. ) Kanske handlar det helt enkelt om prioriteringar...

Jag prioriterar inte matlagning, jag äter inte för att det är gott, utan för att jag måste... ett nödvändigt ont..

Sen tränar jag inte för att jag måste, jag tränar för att det är roligt... för att jag vill

Jamen.. nu ska jag gå och äta min köttfärslimpa..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar