tisdag 28 juni 2011

Flugbindning..

Jag har haft en helt fantastiskt skön dag! Det har nog alla haft idag som har semester... Jag har iallafall haft en skön slappardag ute i solen, har suttit halva dagen på altanen och bundit flugor.

Jag på altan, full koncentration.. 

När kvällen kom tog vi Novan upp till Alexanders kusins föräldrar då kusinen Therese fyller 25 år idag, det bjöds på tårta och vet ni.. Jag blir alldeles rörd.. De hade gjorde en egen tårta till mig, en smörgåstårta utan räkor på! Så omtänksamt, jag blir så glad! Gott var det med..
Väl hemma bytte jag om för tredje gången idag, på med träningskläder och for till gymmet för ett sent bröstpass, trots all denna värme och sena timme gick det riktigt bra, ett kort intensivt pass blev det och jag är fortfarande lite skakis, sköna känsla!

De där knasiga Kinesiska dvärgvaktlarna då, jag har fortfarande inga bilder på dem, det går inte att knäppa dem då de far runt som galningar.. Sen deras äventyr för en vecka sen, då de flög över huset, har de suttit instängda i hönshuset. Nu är de fyra veckor gamla, två veckor kvar tills de är fullvuxna så vi provade ta ut dem igen idag, ut i hönshuset alltså.. Det gick inte nu heller, de pressade sig igenom hönsnätet.. Ja så nu får de bo kvar i hönshuset en vecka till så provar vi igen. De börjar bli riktigt fina nu iallafall, tror det kan vara 2 tuppar och 2 hönor.. Den femte vette tusan vad det är, den är vit och jag vet inte hur man ser skillnad på vita tuppar och höns..
Kycklingarna har fått vara ute hela långa dagen tillsammans med Tjabo. Kycklingarna är myrmarodörer, det finns nog inte en enda stackars myra kvar där ute nu..

Nu blir det tidningsplöjande innan det är dags för sängen.. 

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar