söndag 5 april 2009

Bra där!

JA, här händer det inte mycket... inget intressant alls.... Fast, egentligen gör det väl det men jag skriver ju inte allt här inte.. som att jag har haft tät kontakt med en kemist från Skåne exempelvis.. ställt till det så att de har gjort ingående analyser och rotat i historiken på en fabrik i Danmark... nääee, sånt berättar jag inte.. men så är det.. jag kanske berättar mer om detta sen.. nångång.. muahaha.. Faktum är att det är ganska många bollar i luften nu.. som alltid alltså.. skönt det, skönt att någonting händer på sidan av arbetet.. för ibland känns det som att jag inte gör annat än att jobba, träna, äta och sova.... så är det ju inte riktigt..

Jaajaaa..

Igår gjorde jag iallafall ingenting annat än det jag planerade att göra... började dagen med ett cardiopass på crosstrainern.. svetten rann, verkligen rann.. skönt där! :)

En sån här köpte jag i fredags...

Efter det vart det frukost och dusch, sen Sandviken och handlade mat.. kom hem och vårfixade med blommorna... alltså planterade om allt som skulle planteras om.. en hel del alltså... sen vart det matlagning och lite fönsterputsning..... jaa.. sen gym.. och där var dagen slut...

Dagen idag blir ungefär lika... ska tvätta, träna... och.... öh... jaa... tvätta lite till.... och träna ett till pass... fint! :)

Ser fram emot den korta vecka som är på ingång... såå underbart skönt att vara lite ledig.... har en del pyssel att göra med bilen då... och sen ska vi koppla in en vattenutkastade på huset... har hittat en med både kallt och varmt vatten... skönt att kunna tvätta bilen i varmvatten... kanske vi hinner med att tvätta huset också i påsk, det ska ju målas om, och ju tidigare vi hinner tvätta desto snabbare kan vi börja måla...

Jaajaaaa.... Nu ska träningskläderna på..

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar