torsdag 31 januari 2008

Krångeldag!

Fick ett mail i morse, från Lyckis, företeget varitfrån jag beställt kurslitteratur.. Två av tre böcker var restade.. Jag blir så trött.. Så, jag tog upp telefonen och skulle ringa deras kundtjänst för att avbeställa de restade böckerna.... Jag ringde i snitt fem gånger per timmer under perioden 10,00-15,00.. alla gånger tutade det upptaget, ingen telefonkö, bara upptaget.. Det kanske vore lättare att skicka ett mail.. OM datorn hade varit på plats, men si det var den ju inte. Nej för den var på Datametropolen för att få grafikkortet utbytt..

Ja, utbytt grafikkort ja.. Så vart det ju inte heller.. Det här var andra försöket att få i ett grafikkort, och samma sak nu som förra gången, det passade inte.. Trots ett expertuttalade om att det var just det här grafikkortet som skulle i..

Ja, när jag väl fått tillbaka datorn så skickade jag ett mail. får se om jag får nå svar på det..

Ja, Sen var jag ju i väg för att handla lite mat.. Ja, det gick ju inte heller som det skulle.. Den där jäkla kortmojen ville inte funka.. Nu var det ju som tur var inte mitt kort som det var fel på.. Men ändå blir det en pinsam situation.. Jag måste börja ha kontanter på mig..

nu ska jag plugga lite, Jag har ju iallafall fått en bok.. Så nu blir det QuantaFysik för hela slanten.. en stund iallafall..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar