fredag 30 maj 2008

Det är nu det händer..

Jag har hur mycket energi som helst! Känns som att det har legat på lager i kroppen sen i mitten av mars.. ända sen dess har jag varit helt orkeslös.. Nu börjar allt bli som det ska igen.. ett tag iallafall.. :)

Har skrivit 2 och en halv rapport idag.. riktigt nöjd faktiskt.. tog en massa tid då jag blev tvungen att lära mig såå mycket nya saker för att verkligen förstå vad jag skrev om.. det är väl det som är vitsen kanske med att skriva laborationsrapporter.. :)

Ja, satt å plugga till 19,50.. inte dåligt med tanke på att jag började halv åtta i morse.. tog en paus för fönsterputsning och sen fortsatte..

Ja, jag tog en vilodag idag.. jag som var så träningssugen, men ack vilken träningsvärk.. passet igår tog där det skulle.. underbart!

Kvällen har ägnats åt tvtittande precis som vanligt. men en goja under hakan.. Tjabo la ner sig på sidan och somnade.. ibland är det svårt att tro att det faktiskt är en fågel.. tamare djur än så där kan man väl knappt få.. haha.. :) Sen kan man ju bara undra vad han kommer att hinna lära sig under sitt 40 åriga liv.. som minst.. en morhuvad papegoja lever i mellan 40-60 år med rätt skötsel... hrm.. haha..

Ja, nu vart det ju tomtugg igen då..

I morgon händer grejer.. men vet inte om jag ska skippa allt sånt och bara plugga hela dagen.. gick ju att plugga hela dagen idag utan att hjärnan dog..

nej..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar