fredag 24 oktober 2008

Klantiga bilförare..

Var ju som sagt inne i valbo idag... Sprang in på IKEA en snabbis, parkerade som vanligt längst bort för att slippa trängas med andra bilar.. När jag kom ut från IKEA igen efter ungefär tjugo minuter så hade någon pantad stackare parkerat bredvid min bil, på tvären i rutan, med hjulet utanför, så nära min bil att jag knappt tog mig in... Denna satans skithög hade dessutom slagit upp dörren i sidan på min bil.. Jag blir bara så jäkla trött, tänker inte folk? Har de ingen respekt alls? Idiotäckel.. Vilken tur att jag är så snäll, så omtänksam, tack vare det har denne person fortfarande båda backspeglarna kvar.. bra Lisa!

Grr!

Hur som, träningen gick väl sisådär idag, ovant med ny tröjdragare och ny bänk.. en smal en, riktigt vingligt är det, men jag vänjer mig nog snart.. förhoppningsvis..

Såg just ett riktigt bra program på tvåan. Om mäns hormoner.. intressant lär jag säga.. Det som var mest intressant var att män faktiskt inte blir aggressiva av förhöjt testosteron. Djur blir det, men inte människor. Dock vill de tävla. Status blir viktigt.. Men aggressiva blir de inte, inte av testot.. lite intressant.. faktiskt..

Näe, poppa lite popcorn nu och slöa på soffan resten av kvällen.

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar