tisdag 21 oktober 2008

Väggklättring..

Vad är det som händer? Jag är klar, färdig, redo.. Det känns inte så roligt.. i morgon ska jag bli helt klar med kurserna och förhoppningsvis även bli betygsatt.. Förmiddagen idag och en bit in på eftermiddag har ägnats åt att fixa i ordning ritningarna, finjusterat en del, kollat så att allt fungerar i nya programmet.. allt är klart..

Ska snart byta om och åka ner på gymet för att köra axlar och triceps. Därefter blir det Sandviken och Dahl för några timmars arbete.. allt i sin ordning..

Det känns ju lite lustigt, allt funkar nu.. ingen stress... ingen alls... nu har jag ju blivit van vid stressande dagar fyllda med plugg och träning och jobb.. från tidig morgon till sen kväll.. hmmm... Jag hoppas innerligt att jag får fortsätta plugga efter i morgon, att jag får söka kurserna och starta redan på en gång.. hoppashoppas!

tomtugg..

Blev ingen morgonpromenad i morse heller, eller jo, jag knallade i sex minuter, gick tre minuter åt ena hållet, sen gav jag upp och gick hem igen.. min häl gör för ont.. så jag sket i att gå helt enkelt.. som tur är så är det ju inte så viktigt just nu, kroppsvikten håller sig stadig och det har den gjort i flera månader nu, så det verkar ju konstigt om den ska dra iväg till SM.. knappast troligt... mjaa..

Nej för tusan, nu ska jag göra en matlåda till mamma och åker ner med den, sen gymet.. längtar!

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar