söndag 11 oktober 2009

Egengjord potatismos..

Jag håller nu på att göra potatismos för första gången.. avancerat.. haha.. Potatismos och ugnsstekt falukorv.. bra matlådemat..

Vad skönt det är att allt vi skulle göra idag är klart.. det är helt uppröjt på gården inför vintern.. så skönt! Bara en sak kvar att göra.. såga ner häcken.. den gräsligt fula häcken som är lika bred som den är hög.. kapa ner den nu så får den växa till sig nästa år.. brabra..

Var ju ner och tränade på gymet igår.. då satt en stooor lapp på dörren om att gymet ska vara stängt i tre dagar.. jösses! Det är ju tur man kan träna i garaget.. för inte tänker då jag ha vilodagar i tre dagar i rad.. De ska även hålla stängt för att de ska "städa golvet" som om det inte finns andra vettigare saker att lägga pengarna på.. Men, så där går det när folk ska envisas om att ha en flytgolv kvar.. trots att det ligger betonggolv under.. men det ska ju vara ett "fingym" i rummet där vi kör marklyft är det stora hål i golvet.. konstigt va? mjaaa.. men de får göra som de vill med det där.. faktiskt..

Annars då.. ska fortsätta laga mat nu och sen blir det till att tvätta lite.. vilodag idag iallafall.. det behövs..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar