onsdag 26 januari 2011

Prylar...

Oj vilken trevlig dag det blev idag.. Jag har shoppat, det händer inte så ofta, och inte brukar jag tycka att det är roligt heller.. Men, idag var jag till sjukhuset igen, vaccinationen gick bra.. Efteråt hade jag några timmars dötid då jag väntade på att pappa skulle komma till Gävle klockan 5.. Såå, jag gick till Ohlssons tygaffär och köpte tyger till en ny väska som mamma ska sy, sen vidare till Clas Ohlsson, kom därifrån med två teleskopspadar att ha på skotrarna.. Sen for jag till Jula för att köpa grillspett och bagagestroppar.. Hittade världens finaste termos som jag bara var tvungen att ha med mig hem, en Primus, en rosa!! Såå, en termos, grillspett, kepsar till Tjabo och en sak som jag velat ha jättejättelänge, ett tändjärn.. Jag blev faschinerad av ett sånt när jag gick i lågstadiet och har velat ha en sen dess, nu har jag det.. Termos och tändstål, så naturmuppigt..

Världens finaste termos!

Fick även sms-Avi om att min pulsklocka hade kommit så den har jag hämtat ut nu.. De där Rackertspecialisterna.se är fantastiskt bra, de har även lägstaprisgaranti som jag utnyttjade, hittade klockan billigare på ett annat ställe, och nog fick jag en billigare klocka.. De tar det lägre priset och drar av 5%.. muahaha! Såna affärer gillar jag..

Okej, jag har alltså handlat en massa prylar och det tycker jag var roligt.. Det är kul att shoppa så länge jag slipper kläder och skor... prylar är kul..

Ja, jag har tagit spruta och får inte träna idag, lite tråkigt, är inne i en riktigt bra träningsperiod nu.. Marklyft igår så det är bra med vilodag idag, jag har träningsvärk på hela baksidan av kroppen..

Istället för träning ska jag ägna kvällen åt att plugga, jag har teoriprov i morgon..

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar