onsdag 5 januari 2011

Skruttdagar..

... Och här kommer ett gnölinlägg..

Igår vaknade jag på fel sida, jag vaknade närmare bestämt av att Alec låg och försökte sparka mig ur sängen, han är ledig och jag vaknar inte direkt av väckarklockan, den hinner ringa i runt tio minuter innan jag vaknar.. Jo, uppsparkad ur sängen for jag till jobbet.. Försökte få mig själv på träningshumör under dagen, det är ju aldrig svårt.. Igår var det svårt.. Jag kände inte alls för att träna när klockan vart hemgång så jag åkte faktiskt hem... Sen satt jag och var deppig i soffan en stund just bara för att min träningslust inte fanns.. Jaja, fånigt jag vet, men nog så allvarligt för mig..  Ingen träning och massa energi, började på ett nytt rustningsprojekt igår istället..

Det blev tidig kväller på en dålig dag..

Bättre i morse, bra dag på jobbet förutom en hemsk hemsk huvudvärk, jag har aldrig haft så ont i huvudet i hela mitt liv, är det det som kallas migrän? Jösses, ont i ögonen, illamående och en hemsk värk.. Tur det var en kortdag på jobbet idag.. For hem och la mig.. Nu har jag precis vaknat och vet ni, jag mår toppen!

Jag mår toppen och är träningssugen!!! Rackarns vad glad jag blir..

Men det är väl så, man måste väl vara lite deppig och lite dålig för att kunna vara glad och må bra också.. Men det där med att vara deppig och dålig får gärna stanna vid att infinna sig två gånger per år även i fortsättningen..

Nu ska jag byta om och kila iväg till gymet!!

Återkommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar