söndag 10 april 2011

Utbildning

Jag kan tugga nu! Jag är väldigt glad över det! Det firades med våfflor.. :)
Idag var tanken att prova skärmen jag fått låna, packade bilen full och for ner till mor och far, knallade ut på åkern.. Ut med skärm och på med sele och hjälm, just då jag lagt ut skärmen så bytte vinden riktning.. Fick lägga om och när det var gjort bytte vinden riktning igen.. Tusan att den alltid gör så på den åkern.. typiskt!
Aja, fick trilskas med att packa ihop den enormt stora skärmen igen, göra nytt försök någon annanstans, någon annan dag.. Jag gick och hjälpte pappa med bilen stället, packade den full med elmaterial på de nya hyllorna.. Sen fick jag min bil tvättad, så skönt! Jag gillar inte att tvätta bilen..

Ja det var den orken det, sen åkte jag hem och la mig på soffan.. Är väl inte fullt frisk än kan jag tro.. Fast idag funderade jag på om det kanske inte är pga förkylning som näsan rinner utan att det är för att pollena har börjat blomma nu.. Jag är ju bara vaccinerad mot björk och gräs, så det som blommar före och efter det är jag fortfarande känslig mot... Spelar ingen roll, inte dör jag av att näsan rinner..

Lite jobbigt med en rinnande näsa är det när man ska sitta stilla i en grupp och lyssna på någon som pratar.. Det ska jag göra i morgon.. Åker till vårt Centrallager i Järfälla på utbildning och kommer hem tisdag kväll..
Det här kommer att bli en fullspäckad vecka.. många saker på "Att-Göra-listan".. Det är bra det, då går veckan fort..

Jag har börjat dokumentera gamla hus och byggnader i Storvik. Igår blev det tre bilder och här är en av dem, på en gammal lada uppe i Bro.. Min tanke är att vi har många gamla fina hus i Storvik, vissa av dem är i väldigt dåligt skick och en vacker dag kommer de inte att vara kvar, då vill jag iallafall ha bilder på det som en gång var i Storvik. Vi får se hur mycket jag hunnit med när året är slut.. 


Nu ska jag packa lite..

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar