fredag 1 januari 2010

En kanonkväll

Hade inga planer alls för gårdagskvällen.. Var ner till mor och far en sväng, följde med till pulkabacken och körde ett bobrace mot mamma.. Sen grillade vi korv ute.. Alec jobbade eftermiddag igår, så typiskt, men så är det oftast, storhelgerna är de helger han alltid brukar arbeta, det är ju då maskinerna står stilla och han får passa på att serva dem..

Hur som, ringde och pratade med Alec under kvällen och han tyckte absolut att jag skulle bege mig hem till hans kusin.. Så, okej, jag gjorde ju det.. Ångrar det inte för en sekund.. Mycket trevligt folk.. Senare kom Alec och vi stod ute på gatan och skålade in det nya året.. Därefter traskade vi ner på Granliden, mammas kusin hade hyrt stället för att fira sin 40 års dag.. Helt enkelt,, en mycket trevlig kväll med mycket trevligt sällskap.. Extra roligt att träffa den sidan av släkten, det händer inte så ofta och nu var det många samlade.. kulkul..

Det blev en lugn kväll för min del så idag mår jag på topp, vilket är tur för jag ska snart hoppa in i bilen och åka till Sofie och Andreas och deras lilla Emilia som jag ännu inte har sett..

Gott Nytt År allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar