söndag 17 augusti 2008

Nya vitvaror

Sen elva i morse har vi brottats med vitvaror.. Först in till Valbo för att köpa, ett rent helvete att hitta både kyl/frys och diskmaskin som passar ihop.. Rostfritt ju.. Vitt vore ju enkelt.. Men rostfritt var inte lätt.. Borstade åt olika håll, olika nyanser.. hopplöst..

Tillslut hittade vi det vi ville ha.. köpte det och for hem.. Sen slängde vi ut det gamla och har nu satt det nya på plats.. skönt!

Köket är inte alls som det såg ut när vi köpte huset.. allt är bytt eller omgjort förutom tak och taklampor... eller, ja, inte bänkarna heller, men de vill vi ha kvar.. blandaren blir nästa grej att byta.. den och lamporna.. sen är det klart.. :) 

Jag har längtat efter träning nu.. men det blir inge idag heller.. av helt andra orsaker än tidigare.. idag har jag faktiskt tid att träna.. men ska ändå vila från träning i ytterligare några dagar.. tråkigt! Riktigt tråkigt är det! 

Snart kommer svärföräldrarna upp, när de åkt ska vi vaxa en del saker i köket.. behandla lite för att slippa dessa fula fingeravtryck som blir på rostfritt.. 

Nu ska jag ha kaffe innan jag storknar! 

Återkommer.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar