fredag 28 december 2007

Mycket göra

Denna dag började 05,15.. stack och jobbade fram till 12... sen åkte jag hem, helt färdig.. seg dag på jobbet, trots att det var mycket att göra.. men det är lätt att man blir som trött av att sitta å vänta på lastbilen från 07 till 09.. hu.. Ja, jag blev iallafall tvungen att åka hem vid lunch då jag har väldigt väldigt mycket att lära inför tentan.. Men, just nu ser det faktiskt ganska ljust ut.. inte för att jag har för avsikt att klara första tentan som sagt, men om jag blir klar till första tentan så är det ju bara att köra repetition fram till omtentan.. brabra..

Hm, blir så dålig i ögonen på jobbet, måste vara för allt lort.. å inte blir det bättre heller.. såå.. innan jag sticker å tränar så ska jag ta mig en dusch, kanske jag vaknar till liv då.. så brukar jag bli bra i ögonen av att duscha..

Ja så ska jag ju fixa badrumsskåpet innan å..

Tjabo har precis upptäckt att det är väldigt gott med ananas.. skar en sån mitt itu och borrade ett hål i den, trädde igenom ett snöre och knöt fast i burgallret.. uppskattat.. :)

jaja, bara tre å en halv timmes pluggande har det blivit idag.. meen jag hinner väl med någon timme i kväll efter träningen också skulle jag tro..

Så, nu ska jag skriva klart min beställningslista till Dalblads, sen dusch, badrumsskåp och efter det blir det träning.. rygg.. sååå skoj å köra rygg!

Hm, lite laddad inför träningen i morgon i Borlänge också märker jag.. drömde att jag for till Kina för att ställa upp i nån stor tävling där.. Jobbigt att resa runt på nätterna, när jag vaknade kändes det inte som om jag sovit.. puh.

Ja.. mycket tankar nu, detta skulle kunna bli ett långt inlägg.. men jag har inte tid.. som vanligt..

Meen,,, återkommer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar