söndag 13 mars 2011

Jag har kissat i skogen!

Klockan elva i förmiddags gick jag ut och startade skotern.. Sen blev vi ute i 6.5 timme...
Vad finns att säga om denna dag, hm, Hofors skoterklubb är mycket bra på att sköta leder, det vore trevligt om klubbarna runt omkring tog lärdom av det.. Ja, jag får säga det då jag är medlem i en närliggande klubb och därmed betalat medlemsavgifter, dessutom har jag erbjudit mig att hjälpa till att sladda led, men det var de inte intresserad av.. Hur som, jag utgår från att alla gör så gott de kan, det brukar man väl göra om man tagit sig an en uppgift..
Nog om det..

Det som retar mig mest med att vara tjej är att jag inte kan stå och kissa.. Helt ärligt.. Det är jobbigt att vara en sittkissare, just då man är ute i naturen iförd skoteroverall.. Jag har hört om två som kissat i huvan! Jag har en tendens att bli kissnödig av att åka skoter, det är guppigt! Sen håller jag mig så länge att jag får ont, sådär så man knappt kan gå.. Idag blev det riktigt kris! Där stod jag och höll fast i ett träd medan jag tog av skoteroverallen... det var första gången på många många år jag kissade bakom en sten, jag kan säga att jag var jäkligt nöjd då jag insåg att det gick vägen.. Det enda jävliga som blev var att jag, när jag var klar, trampade ner mellan några stenar rakt i ett hål, där satt jag med underställ och stövlar med snö till bröstkorgen. Finemang!

Tänk att det ska vara så bökigt! Jag är inte ensam om att tycka det, och någon har verkligen suttit och klurat på en lösning på detta problem.. Den personen kom på att man kan kissa i en tratt, sen uppfanns kisstratten!



Gogirl Kisstratt! 

Hellre kissar jag i en tratt än att kissa i huvan på skoteroverallen iallafall..  Funderar starkt på att ge den en chans, tänk om den funkar! Samtidigt skulle det bli väldigt jobbigt om man tror den funkar och sen visar det sig att den inte gör det.. Men tänk om..

Sådär ja, nu har jag bloggat om kiss... Det var ju trevligt..

Nu blir det film och popcorn som avslutning på denna finfina söndag!

Återkommer..

1 kommentar:

  1. http://www.sex-forum.se/pornografi/tjejer-kan-kissa-staende-3966

    SvaraRadera