torsdag 31 mars 2011

Min lediga dag..

Det var oerhört skönt med en ledig dag! Sov lite längre än vanligt, kom upp vid åttasnåret, laddade kamerabatteriet och tömde minneskortet, sen for jag till Stjärnsund. Hälsade på mormor och morfar och sen åkte jag och morfar till Silfhytteå, gick ett varv och tog några bilder, ingen som blev bra tyvärr.. Mitt stativ gick sönder, kallt och blåsigt så det blir några snabba bilder bara..

När jag kom hem igen låg jag på soffan och bara slappade en timme.. Så kan man göra när man är ledig, och det  är sååå skönt!

Iväg till Sandviken, först ett besök på Bokia för att köpa en karta som de inte hade, de ringde till Turistbyrån i Sandviken, de ska ha kartan jag söker, men Turistbyrån i Sandviken har öppet 09-13.. Fyra timmar om dagen...     Fantastiskt.. Åkte till gymmet och körde ett bröstpass.. Gick väl sisådär, är trött.. Kroppen är trött.. Vet inte varför.. Skönt ändå att ha passet gjort, det ger någonting bara att få vara på gymmet ett tag..
Hem och bytte om för att sen gå en promenad med mamma, 52 minuters rundvandring i Storvik.. Vanligtvis går vi utanför byn, men nu blev det bara bypromenad, ganska roligt att gå runt och titta på hus..

Hus ja, det finns ett hus i denna by som jag är vansinnigt nyfiken på, jag har läst allt som finns om huset på nätet, det är konstigt nog inte mycket..
Så här är det, huset kallas Villa Nilsson och är ett Ralph Erskine hus. Byggt 1948.. Det som är så oerhört fascinerande med detta hus är att det sägs att huset kan rotera.. Vi gick förbi där idag, det ser verkligen annorlunda ut, dessutom saknas det en grund, huset liksom svävar fritt från marken.. Jag är så nyfiken.. Den dag det huset kommer ut till försäljning ska jag gå på visning, just för att jag är så äckligt nyfiken...

Om någon av er, mina smarta bloggläsare, vet något om detta hus så snälla, berätta för mig!

Så avslutar jag med bilder från idag...






Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar