söndag 6 mars 2011

Skärmflygning

Vilken vacker söndag!
Här hemma ringde klockorna i kör 07.00.. Tanken var att komma ut på en tidig skotertur, men jag fastnade i fönstret, vi hade söta små djur på besök..





Vi har ju två söta ekorrar som brukar komma, båda två var här i morse..

Vi kom iväg kvart över åtta, tog leden mot Hofors och hittade ett väldigt trevligt grillställe..


Ett träd var sönderrivet, vad är det som djur som gör såna här märken? Björn?


Den här filuren sprang omkring vid leden, visst tusan är det en tjäder? Jag har aldrig sett en sån, inte en hane.. Jag blir alldeles till mig när jag ser djur i skogen, det är läckert!

Jo ni kan ju gissa vad det blev för mat idag, grillad korv med bröd givetvis!
Vi kom hem så jag hann se sista timmen av Vasaloppet, det är ju lite tradition att se det..

Ja, strålande väder, kollade klart.se, SMHI och Yr.no, alla tre hade olika prognoser, ruttet.. Sen vet jag att SMHI har sin närmsta vindmätarstation i Gävle, 4 mil härifrån och vid kusten, den stämmer alltså inte ett dugg.. Gjorde en chansning, på med skoteroverall, skärmen på ryggen och på skotern igen, ner till Näsbysjön och gjorde en egen mätning av vindarna, helt perfekt! 2-3.5m/s.. ÄNTLIGEN!!
Som jag har längtat efter att få balansera skärmen!
Vackert! Mungiporna låg i linje med öronen när skärmen kom upp i luften, min gula Mojo mot den blå himlen var jättefint att se! Provade dra öron på skärmen för första gången idag, lite svårt när ena yttersta B-linan är lika röd som A-linorna.. Alla andra B-linor är gröna, men inte den.. Man ska passa sig för A-linor, dumt att dra i fel där..

Det är inte helt enkelt att åka skoter med denna packning, när jag kom hem ställde jag mig på vågen, 92.5kg, hahaha! Inte konstigt jag kände mig så osmidig..

Nu är jag trött och hungrig.. Det är väl bara att göra något åt det.. Det blir en fortsatt lugn söndag för min del, om jag nu inte ska försöka mig på ett träningspass på gymet då.. Det visar sig..

Återkommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar